O ZNAČKE LUCIDE | NA STIAHNUTIE | INŠPIRÁCIE | KONTAKT | sk cz hu
KATALÓG

 

SWAPP

 

Silné partnerstvo a dlhotrvajúca spolupráca

Svietidlá belgickej značky LUCIDE prinášajú na náš trh inšpirujúce riešenia v osvetlení. Rady moderných a klasických sérií ponúkajú možnosť dokonalého dotvárania bytových, kancelárskych či exteriérových priestorov, s ohľadom na individuálne preferencie každého zákazníka. Dizajn svietidiel kopíruje neustále napredujúci vývoj technológií a aktuálnych trendov v modernom osvetlení. Hitom sa stala i široká ponuka hliníkových svietidiel, ktoré zaručujú dlhú životnosť a výnimočnú kvalitu. Spoločnosť kladie dôraz aj na inovácie v oblasti úspory energie. Práve ekologický aspekt značne ovplyvnil používanie najnovších technológií úsporných svetelných zdrojov a LED diód. Efektivita moderných žiariviek je v súčasnosti na vysokej úrovni a ich postupné celospoločenské zavádzanie bude mať výrazný pozitívny vplyv na naše životné prostredie

 

Atraktívne produkty značky Lucide pochádzajú z Belgicka. Na slovenskom ,českom a maďarskom trhu sa predávajú od začiatku roka 2008. Svietidlá LUCIDE sú novinkou na našom území a svojou dokonalosťou uspokoja aj najnáročnejších zákazníkov. 

THOR
JING

 

LUCIDE koncern ponúka širokú paletu svietidiel pre každý typ domácnosti, záhrady či kancelárie, pričom v sebe spája modernú eleganciu s klasickým štýlom. Dizajn a funkcionalita svietidiel kopíruje neustále napredujúci rozvoj technológií a trendov v osvetlení.

 

Svietidlá LUCIDE kúpite u každého profesionálneho predajcu svietidiel v celej eúrope.

Zastúpenie máme v každom meste na Slovenku, v Českej republike aj v Maďarsku.

CACTUS
LORI

Hlavné zameranie svietidiel Lucide

 

materiály najvyšších kvalít
dokonalý dizajn svietidiel
dokonalé detaily svietidliel
sortiment je dopĺňaný podľa módnych trendov

Veríme, že náš internetový katalóg ponúkajúci svietidlá Lucide Vám poslúži ako pomôcka pri výbere svietidiel a z našej ponuky si vyberiete to, čo je Vášmu vkusu a Vášmu domovu najbližšie.

 

LED BULB